Image

Houtbouw diensten

Zes dagen per week zijn wij bezig met het vervaardigen en plaatsen van degelijke en duurzame producten van hout. Met een ervaring van ruim tien jaar in de houtbouw hebben wij ons gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om een schutting in uw tuin of de aanleg van een complete garage of tuinhuis, ongeacht de grootte, wij verzorgen het graag voor u.

Uw wensen zijn bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Wij bouwen de constructie, plaatsen de gevelplanken, de kozijnen, het dak en de goten, zodat uw garage of tuinhuis compleet en volgens uw ideeën wordt gerealiseerd.

Overige houtbouw

Ook verzorgen wij voor u graag een overkapping, een kapschuur, carport of veranda. Wilt u uw paard(en) een goede beschutting geven tegen de elementen? Laat ons dan een paardenstal voor u bouwen.

Houtbouw heeft talrijke mogelijkheden. Om een degelijk product te bouwen gebruiken wij materiaal van goede houtsoorten. Veel gebruikt zijn lariks, eiken, douglas en vurenhout.

Wilt u heerlijk kunnen recreëren in uw tuin? Dan bouwen wij graag een loungeset op maat voor u. U geeft uw voorkeuren op en wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten in uw buitenkamer, zoals de meeste mensen hun tuin beschouwen.

Goede kwaliteit hout

Houtbouw staat altijd bloot aan weersinvloeden, vandaar dat een goede kwaliteit van het hout veel problemen kan voorkomen, met de bijbehorende mogelijk hoge kosten. Dit beseffen wij heel goed en daarom hechten wij zeer veel waarde aan kwaliteit van de gebruikte materialen. Omdat wij overtuigd zijn van ons aanbod geven wij keiharde garanties, dat maakt de keuze voor ons een verantwoorde investering. Ook het uiterlijk van onze producten zal bezoekers of passanten zeker opvallen. Door een fraaie afwerking krijgt u een uniek product, wat tot in de finesses is afgewerkt.

Kennis van houtbouw

Houtbouw vraagt om een gedegen vakkennis, deze hebben wij in de tijd van ons bestaan ons eigen gemaakt en breiden deze voortdurend uit. Elke project is voor ons een uitdaging en een verbreding van onze kennis. Dit komt u als nieuwe klant ten goede. Wij rekenen al veel tevreden klanten tot onze vaste klantenkring en begroeten u graag, zodat u ook kennis kunt maken met ons. Wij maken waar wat wij beloven, dat garanderen wij u. U kunt ons op ons woord geloven, maar beter is het om het zelf te ervaren.

Wilt u kwaliteit en maatwerk tegen een goede prijs? Zoekt u dan niet verder, u heeft Mellies Houtbouw tenslotte al gevonden.

Verandabouw
Overige houtbouw

Portfolio

Benieuwd wat wij kunnen en wat wij gemaakt hebben in het verleden? Bekijk ons portfolio.

Volg ons ook op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste projecten? Volg ons dan op onze Facebook pagina.

Vraag een offerte aan

Bent u enthousiast? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

melis-houtbouw-logo.png